Arvonnan järjestäjä ja kampanja-aika
Arvonnan järjestää Berner Oy, PL22, 00811 Helsinki. Lisätiedot info@korrek.com. Kampanja-aika 26.8.-20.10.2019.

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka ovat täyttäneet 18 vuotta. Arvontaan ei kuitenkaan voi osallistua Berner Oy:n henkilökunta.

Arvonnan palkinto ja osallistuminen
Arvomme arvontaan osallistuneiden kesken 1 kpl ammattilaisen tekemän keraamisen pinnoituksen (Cure pinnoite, arvo n. 800 euroa) sekä 5 kpl KORREK PRO-kuluttajatuotepakettia (arvo 30 eur/paketti). Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

Osallistuminen tapahtuu täyttämällä https://www.korrek.fi/kilpailu -sivuilla olevaan lomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot ja vahvistamalla osallistuminen painamalla Osallistu-painiketta. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Yksi ihminen voi osallistua kilpailuun vain kerran henkilökohtaisilla yhteystiedoilla. Berner Oy:lla on oikeus jättää huomiotta osallistumiset, joita ei ole tehty sääntöjen mukaisesti. Voittajaan otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikkoon, suoritamme uuden arvonnan. Berner Oy ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta, osallistuja on antanut väärän puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen tai numero tai sähköpostiosoite on epäselvyyden vuoksi tulkinnanvarainen. Berner Oy ei myöskään korvaa palkintoa, mikäli palkinto vahingoittuu tai katoaa. Berner Oy on oikeus julkaista voittajan etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Tietojen kerääminen ja käyttö 
Tietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Osallistujilta kerätään seuraavat tiedot:
– Nimi
– Sähköpostiosoite
– Puhelinnumero
– Postiosoite, -numero ja postitoimipaikka

Berner Oy pidättää oikeuden muutoksiin. Haluan lisää tietoa henkilötietojen käsittelystä (Linkki https://www.berner.fi/berner-oy/rekisteriseloste/)

 

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi ja varmistaaksemme sivuston toimivuuden.