5 faktaa auton maalipinnan hoitamisesta talvella, jotka sinun pitää tietää

1. Jos haluat pelastaa autosi maalipinnan suolan ja kuran aiheuttamalta vahingoilta, suojaa auto vahalla tai pinnoitteella. Korrekin kotimainen keraaminen pinnoite on kestävämpi suoja kuin vaha. Koska keraaminen pinnoite on elastista lasia, suojaat autosi maalipinnan nopeasti ja tehokkaasti. Ammattilaisen tekemä pinnoitus syntyy vaivattomasti yhdessä päivässä ja on kestävämpi kuin itse tehty käsittely.

2. Auto naarmuuntuu talvella helposti. Suola syövyttää auton maalipintaa. Jarrupöly, piki ja hiekka nousee auton kylkiin ajettaessa ja lumiharja naarmuttaa pintaa. Nastarenkaat irrottavat bitumia tien pinnasta auton helmoihin. Tavallinen pesu ei poista jarruista irronneita metallihiukkasia. Ne tuntuvat tavallisen pesun jälkeen epätasaisuutena auton maalipinnoilla.

3. Auton säännöllinen pesu vähentää maalipinnan naarmuuntumista. Autonhoidon ammattilainen poistaa pesussa myös jarruista irtoavan metallipölyn. Jos pinnassa on keraaminen pinnoitus, se helpottaa lian irtoamista ja kestää myös talven aikana tehtävät liuotinpesut.

4. Keraamisen pinnoituksen voi tehdä myös itse. Itse tehty pinnoitus on ohuempi eikä tasoita maalissa olevia hienoja naarmuja. Ammattilainen syväpuhdistaa ja kiillottaa auton maalipinnan ennen pinnoitetta. Kirkas pinnoite tekee pintaan lasimaisen tasaisen ja samalla elastisen pinnan.

5. Ammattilaisen sisätiloissa tekemä Korrekin keraaminen pinnoite kestää 1-5 vuotta valitsemastasi käsittelystä riippuen. Keraaminen pinnoite korvaa autovahan ja auton haltija voi keskittyä olennaiseen, eli ajamiseen hyvännäköisellä autollaan.

Haluatko kysyä, mitä autosi suojaaminen keraamisella pinnoitteella maksaisi?

Kartasta löydät lähimmän pisteen kirjoittamalla oikean paikkakunnan hakukenttään.

Valtuutetut KORREK Pro -käsittelypisteet Suomessa