Mitä mielessäni liikkuu pettymysten hetkillä?

Kun historiallista W Series -formulasarjan ensimmäistä kilpailukautta on ajettu neljä osakilpailua ja olen päässyt osallistumaan niistä vain kahteen, ei kausi luonnollisesti ole mennyt kuten aluksi toivoin ja ajattelin.

Ensimmäisessä, toukokuussa ajetussa Saksan Hockenheimin kisassa rajun kolarin myötä tullut vaikea yläniskan vamma pakotti minut sängyn pohjalle miltei kahdeksi kuukaudeksi. Oireet olivat sellaisia, ettei niillä ollut mitään asiaa kilpa-auton rattiin tai edes kävelylenkille. System error, kuten fysiatri totesi.

Lue lisää »

Uusi W Series, oma formulasarja naisille

Uskon ajavani naisten oman formulasarjan W Seriesin kaikki 6 osakilpailua tänä vuonna. On äärimmäisen hienoa päästä taas formulan rattiin, sillä edellisestä formulakilpailustani tulee tänä vuonna kuluneeksi 10 vuotta! Kiitos kun seuraatte ja olette matkassa mukana, laitetaanpa Suomi taas kartalle!, Kertoo Emma Kimiläinen. Seuraa Emma Kimiläisen blogisarjaa uuden formulasarjan W series karsinnoista ja kilpailuista. Yksi taustavaikuttajista on tunnettu F1- kuljettaja David Coulthard.

Lue lisää »