Isälle lahja? Autoilevan isän 6 parasta lahjavinkkiä

 

Isänpäivälahja hankkimatta? Lue tästä KORREKin vinkit isänpäiväksi! Alla olevasta listasta löytyy takuulla jokaiselle kukkarolle sopiva lahja.

Onnea isille auton kojepeltiin kirjoitettuna

 

Pihistä:

  1. Vaihda renkaat – ja pese vanteet ennen niiden varastointia. Puhtaiden renkaiden siirtely ja vaihto autoon on mukavampaa kuin likaisten. Pesu onnistuu parhaiten uudella KORREK Pro Irox – raudanpoisto- ja vannepuhdistusaineella. Se ilmaisee rautahiukkaset muuttumalla punaiseksi ja samalla hiukkaset irtoavat helposti.
  2. Helpota jään irrottamista tuulilasista talvella ja suojaa auton lasipinnat KORREK Pro TFC™ Glass Coat -pinnoitteella. Se tekee auton ikkunoihin näkymättömän suojakerroksen, josta vesi helmeilee pois ja lika lähtee pesussa helposti.
  3. Käsittele auton tiivisteet silikonipuikolla – estät näin ovien kiinnijäätymisen, tiivisteiden halkeilun ja rikkoutumisen. Tähän täydellinen väline on KORREK Silikonipuikko. Sivele tiivisteet kevyesti puikon sienellä jo alkutalvesta.
  4. Voitele lukot KORREK Lukkosulalla, jotta talven pakkaset eivät pääse jäädyttämään lukkoja. Lukkosula sopii myös suksiboksiin, postilaatikon lukkoon ja moneen muuhun ulkona olevaan lukkoon helpottamaan avaamista.
  5. Täytä pissapoika pakkasen kestävällä lasinpesunesteellä. Käyttövalmis KORREK PRO TFC™ kestää jopa -20ºC pakkasia.

Panosta:

  1. Jos haluat antaa isälle jotain takuulla unohtumatonta, varaa isän autolle aika keraamiseen pinnoitukseen,     joka pohjustetaan käsin tehtävällä auton syväpuhdistuksella. Keraaminen pinnoite antaa maalipinnalle vuosia kestävän suojan auton. Etsi lähin käsittelypiste täältä: https://www.korrek.fi/kasittelypisteet/