KORREK Pro TFC Hydrox – onko tässä maailman nopein pinnoite autolle!

KORREK Pro TFC Hydrox 700 ml pinnoiteTänä keväänä omatoimisen autonhoitajan työtä helpottamaan lanseerataan uusi, entistäkin helpompi tapa suojata auton pinnat erilaisia ulkoisia rasituksia vastaan. KORREK Pro TFC Hydrox – onko tässä maailman nopein pinnoite?

Autonhoito ei ole varmaankaan koskaan ollut näin helppoa ja vaivatonta: keraamiset suihkutettavat pinnoitetuotteet tekevät autonhoidosta helppoa ja nopeaa. Pinnoitteiden suosio näkyy myös myyntitilastoissa: Suomessa jo noin puolet autoista suojataan keraamisella pinnoitteella*.

Kevään 2022 uutuus: KORREK Pro TFCTM Hydrox

KORREKin kotimainen tuotekehitys on jo useamman vuoden panostanut keraamisten pinnoitteiden kehittämiseen. Tavoitteena on vieläkin helpompi ja nopeampi tapa saada maalipinnoille (ja toki myös muille pinnoille) ohut suojaava kerros. Kun auto likaantuu, lika osuu ensimmäiseksi pinnoitekerrokseen eikä rasitus kohdistu suoraan esim. lakkapintaan.

Kevääksi 2022 meillä on ilo esitellä jälleen uusi, entistäkin helpompi keraaminen ohutkalvopinnoite, KORREK Pro TFCTM Hydrox. Puhtaan auton ulkopinnoille suihkutetaan kerros KORREK Pro TFCTM Hydrox -pinnoitetta, joka huuhdellaan välittömästi pois. Keraaminen suojapinnoite on valmis! Tästä askareesta kuka tahansa auton omistaja suoriutuu noin viidessä minuutissa.

Vaha vaatii tekijältä enemmän, pinnoite päästää vähemmällä

Jos vahaamista ja pinnoittamista pitäisi lyhyesti vertailla, niin auton vahaus on nautiskelijoille ja auton keraaminen pinnoittaminen tehokkaille. Perinteisen tyylin autovahaajat haluavat viettää aikaa autonhoidon parissa pitkän kaavan mukaan.

Mahdollisuus suojata auto tehokkaasti keraamisen pinnoitteen avulla on erityisen hyvä uutinen niille autonhoitajille, jotka haluavat suojata maalipinnan nopeasti ja vaivattomasti. Vahaukseen varataan aikaa arviolta vähintään tunti ja keraamisen suihkutettavan pinnoitteen avulla auton suojaa vartissa.

Keraaminen pinnoite – tehokkuusajattelu huipussaan!

Auton suojaaminen suihkutettavan pinnoitteen avulla on nopeampaa myös siksi, että työskentely suihkuttamalla on huomattavasti suurpiirteisempää kuin vahaaminen. Keraaminen suojapinnoite ei vaadi sääolosuhteilta paljon: ei haittaa ollenkaan, vaikka ulkona olisi kosteaa tai sataisi vettä, koska pinnoite levitetään joka tapauksessa kostealle pinnalle. Sen jälkeen pinnoite levitetään ja aktivoidaan juoksevalla vedellä.

Miksi Hydrox huuhdellaan heti levittämisen jälkeen?

Huuhtelun tarkoitus on 1) levittää pinnoite tasaisesti pinnoille ja 2) aktivoida Hydrox kiinnittymään maalipintaan. Hydroxilla voi suojata kaikki auton ulkopintojen materiaalit kumista lasiin ja se nopeuttaa prosessia. Mitään pintoja ei tarvitse suojata, toisin kuin autoa vahatessa.

Kuinka nopeaa Hydroxin asennus on?

Hydroxin asentamiseen kuuluu vähemmän työvaiheita ja ne ovat huomattavasti  vaivattomampia kuin vahatessa.

  • Suihkuta Hydroxia vastapestyille pinnoille muutama suihkaus tuotetta per paneeli
  • Sen jälkeen levitä ja aktivoi Hydrox huuhtelemalla käsitellyt pinnat juoksevalla vedellä
  • Suojaava ohutkalvopinnoite on valmis!

Onko tässä maailman nopein pinnoite?  Open hose -kuivausmenetelmällä eli avoimella letkulla rauhallisesti vettä valuttamalla paneeli kerrallaan saa auton saman tien lähes kuivaksi. Mikäli auton pinnoille jää pisaroita, ne kannattaa kuivata kevyesti puhtaalla mikrokuituliinalla. Mitä vähemmän pintaa hankaa, sitä vähemmän mikronaarmuja syntyy.

*Osuus autonhoitotuotteiden myynnistä (Korrekin tilasto)

KORREK Pro TFCTM Hydrox on saatavilla hyvin varustetuissa autonhoitotarvikkeita myyvissä liikkeissä maalis-huhtikuussa 2022.