UUSI KORREK Pro TFC Windscreen Wash -20: Pinnoittava tuulilasinlasinpesuneste

Uusi pinnoittava tuulilasinpesuneste KORREK Pro TFCTM Windscreen Wash -20 sopii kaikille tuulilaseille, myös pinnoittamattomalle lasille. Tuulilasille syntyy vähitellen suojaava kalvo, jos käytät esimerkiksi joka toisen pullon pinnoittavaa pesunestettä. Korrekin uusi Windscreen Wash pesee ja pinnoittaa!

KORREKin uusi Wind Screen Wash pesee ja pinnoittaa
KORREKin uusi Windscreen Wash pesee ja pinnoittaa

Miltä pinnoitettu tuulilasi tuntuu? Kokeile pinnoittavalla pesuaineella!

Haluaisitko kokeilla, miltä pinnoitettu tuulilasi tuntuu? Helpoin tapa saada hieman kokemusta siitä, miltä pinnoitettu tuulilasi omassa autossa tuntuisi, on testata pinnoittavaa lasinpesunestettä. KORREK Pro TFCTM Windscreen Wash -20ºCKORREK Pro TFC™ Windscreen Wash -20ºC on käyttövalmis lasinpesuneste, joka soveltuu käytettäväksi kaikilla tuulilaseilla.

Glass Coat pinnoittaa, Wind Screen Wash pesee ja pinnoittaa

Tuote on saanut alkunsa aikaisemmin kehitetyn KORREK Pro TFCTM Glass Coat tuulilasinpinnoitteen pohjalta. Wind Screen Wash -tuotteen tehokkaat pesutensidit puhdistavat tuulilasia ja sen sisältämä pinnoitelisäaineistus muodostaa vähitellen tuulilasiin näkymättömän suojakalvon.

Pinnoitettu tuulilasi hylkii vettä ja likaa ja näkyvyys autosta paranee. Maantienopeuksilla ajettaessa pinnoitteella suojatun tuulilasin pyyhkijöiden ja lasinpesunesteen käyttötarve vähenee. Vesi pakenee hydrofobiselta lasipinnalta ilmavirran mukana. Tämä säästää tuulilasia naarmuuntumiselta, koska jokainen pyyhkijänveto kuluttaa tuulilasia mekaanisesti.

KORREK Pro Windscreen Wash:n pakkaskesto on -20ºC

-20 asteen raja suojaa jo hyvin pesuainejärjestelmää pakkasilla. Käyttövalmis pesuneste on etanolipohjainen, eikä siihen ole lisätty tuoksua, joten lukuun ottamatta nopeasti pois haihtuvaa etanolin tuoksua siitä ei juuri kulkeudu tuoksua auton sisätilaan.

Jotta ohutkalvopinnoite muodostuisi mahdollisimman tehokkaasti, kannattaa lasinpesunestesäiliö käyttää ensin kokonaan tyhjäksi ja lisätä pinnoittava lasinpesuneste vasta mahdollisimman tyhjään säiliöön.

KORREKin uusi Windscreen Wash sekä pesee että pinnoittaa

Älä laimenna tai lantraa pinnoittavaa pesunestettä. Mikäli säiliö ei ole täysin tyhjä, saattaa pinnoittava efekti heikentyä. Silloin likaa ja vettä hylkivän ohutkalvopinnoitteen muodostuminen on heikompaa. Kannattaa varmistua siitä, että säiliössä on pelkästään pinnoittavaa lasinpesunestettä.

Kauanko pinnoitteen muodostuminen lasiin kestää?

Korrek Pro Glass coat tuulilasin pinnoite
Korrek Pro Glass Coat tuulilasin pinnoite

Näkymättömän ohutkalvopinnoitteen muodostuminen tuulilasiin kestää jonkin aikaa eli suojaava kalvo ei muodostu ensimmäisen pesukerran jälkeen, vaan vähitellen säännöllisen käytön seurauksena. Windscreen Wash -20ºC toimii säännöllisesti käytettynä ihan sellaisenaan antaen tuulilasille suojaa. Jos haluat suojata tuulilasin vielä kestävämmin, kokeile Glass Coat tuulilasinpinnoitetta. Nämä kaksi KORREK Pro -tuotetta ovat yhdessä hyvä työpari auton tuulilasin suojaamiseksi! Kaikki KORREK Pro -tuotteet valmistetaan Heinävedellä.

 

 • Ei lisättyjä tuoksuja. Etanolin tuoksu häipyy nopeasti

  Monissa muissa pesunesteissä on selvä, jopa häiritsevä haju.

 • Kotimainen, Heinävedellä valmistettu lasinpesuaine

 • Sisältää tehokkaita pesutensidejä

 • Käyttölämpötila: -20

 • Käyttövalmis, ei tarvitse laimentaa

 • Käytä vanha pesuneste loppuun ja lisää puhdas aloitus pinnoittavalla nesteellä

 • Windscreen Wash sopii Glass Coatilla pinnoitetulle auton lasille

 • Ekologisuus: Turvallinen kotimainen valmiste, valmistettu Heinävedellä

  • sertifikaatit ISO 14001, ISO 9001