UUSI KORREK Pro TFC Windscreen Wash -20°C: pinnoittava tuulilasinpesuneste

Uusi pinnoittava tuulilasinpesuneste KORREK Pro TFCTM Windscreen Wash -20°C sopii kaikille tuulilaseille, myös pinnoittamattomalle lasille. Tuulilasille syntyy vähitellen suojaava kalvo, jos käytät esimerkiksi joka toisen pullon pinnoittavaa pesunestettä. KORREK Pro Windscreen Wash pesee ja pinnoittaa!

KORREKin uusi Wind Screen Wash pesee ja pinnoittaa
Käyttövalmis Windscreen Wash pesee ja pinnoittaa

Miltä pinnoitettu tuulilasi tuntuu käytössä? Kokeile helposti pinnoittavalla pesuaineella!

Haluaisitko kokeilla, miltä pinnoitettu tuulilasi omassa autossa tuntuu? Helpoin tapa saada hieman kokemusta siitä, miltä pinnoitus oman auton tuulilasissa tuntuisi, on testata pinnoittavaa lasinpesunestettä. KORREK Pro TFC™ Windscreen Wash -20ºC on käyttövalmis lasinpesuneste, joka soveltuu käytettäväksi kaikilla tuulilaseilla.

Glass Coat pinnoittaa, Windscreen Wash pesee ja pinnoittaa

Tuote on saanut alkunsa aikaisemmin kehitetyn KORREK Pro TFCTM Glass Coat tuulilasinpinnoitteen pohjalta. Windscreen Wash -tuotteen tehokkaat pesutensidit puhdistavat tuulilasia ja sen sisältämä pinnoitelisäaineistus muodostaa vähitellen tuulilasiin näkymättömän suojakalvon.

Pinnoitettu tuulilasi hylkii vettä ja likaa ja näkyvyys autosta paranee. Maantienopeuksilla ajettaessa pinnoitteella suojatun tuulilasin pyyhkijöiden ja lasinpesunesteen käyttötarve vähenee. Vesi pakenee hydrofobiselta lasipinnalta ilmavirran mukana. Tämä säästää tuulilasia naarmuuntumiselta, koska jokainen pyyhkijänveto kuluttaa tuulilasia mekaanisesti.

KORREK Pro Windscreen Wash:n pakkaskesto on -20ºC

-20ºC raja suojaa jo hyvin pesuainejärjestelmää pakkasilla. Käyttövalmis pesuneste on etanolipohjainen, eikä siihen ole lisätty tuoksua, joten lukuun ottamatta nopeasti pois haihtuvaa etanolin tuoksua siitä ei juuri kulkeudu tuoksua auton sisätilaan.

Jotta ohutkalvopinnoite muodostuisi mahdollisimman tehokkaasti, kannattaa lasinpesunestesäiliö käyttää ensin kokonaan tyhjäksi ja lisätä pinnoittava lasinpesuneste vasta mahdollisimman tyhjään säiliöön.

KORREKin uusi Windscreen Wash sekä pesee että pinnoittaa

Älä laimenna tai lantraa pinnoittavaa pesunestettä. Mikäli säiliö ei ole täysin tyhjä, saattaa pinnoittava efekti heikentyä. Silloin likaa ja vettä hylkivän ohutkalvopinnoitteen muodostuminen on heikompaa. Kannattaa varmistua siitä, että säiliössä on pelkästään pinnoittavaa lasinpesunestettä.

Kauanko pinnoitteen muodostuminen lasiin kestää?

Korrek Pro Glass coat tuulilasin pinnoite
KORREK Pro TFCTM Glass Coat tuulilasinpinnoite

Näkymättömän ohutkalvopinnoitteen muodostuminen tuulilasiin kestää jonkin aikaa eli suojaava kalvo ei muodostu ensimmäisen pesukerran jälkeen, vaan vähitellen säännöllisen käytön seurauksena. Windscreen Wash -20ºC toimii säännöllisesti käytettynä ihan sellaisenaan antaen tuulilasille suojaa. Jos haluat suojata tuulilasin vielä kestävämmin, kokeile Glass Coat tuulilasinpinnoitetta. Nämä kaksi KORREK Pro -tuotetta ovat yhdessä hyvä työpari auton tuulilasin suojaamiseksi! Kaikki KORREK Pro -tuotteet valmistetaan Heinävedellä.

 

 • Kotimainen, Heinävedellä valmistettu lasinpesuneste

 • Ei lisättyjä tuoksuja. Etanolin tuoksu häipyy nopeasti.

  Monissa muissa pesunesteissä on selvä, jopa häiritsevä haju.

 • Sisältää tehokkaita pesutensidejä

 • Pakkaskesto: -20ºC

 • Käyttövalmis, ei tarvitse laimentaa

 • Käytä vanha pesuneste loppuun ja lisää puhdas aloitus pinnoittavalla nesteellä

 • Windscreen Wash sopii erityisen hyvin Glass Coatilla pinnoitetulle tuulilasille

 • Ekologisuus: Turvallinen kotimainen valmiste, valmistettu Heinävedellä

  • sertifikaatit ISO 14001, ISO 9001