Paras tuulilasi on sisältä puhdas ja päältä pinnoitettu

Pinnoitetun tuulilasin edut korostuvat, kun päivät lyhenevät syksyllä ja joudutaan ajamaan enemmän pimeässä. Sisäpuolelta puhdas tuulilasi edistää liikenneturvallisuutta.

Korrek Pro TFCTM Glass Coat Lasipinnoite on paras käsittely auton ulkolaseille

Korrek Pro TFC Glass Coat pakkaus 2020
Korrek Pro Glass Coat levitetään puhtaille lasipinnoille auton ulkopuolelle: tuulilasiin, sivuikkunoihin ja takalasiin.

Suojaamalla tuulilasin tarkoitukseen suunnitellulla pinnoitteella voit vaikuttaa auton ulkopuolella tuulilasin kuntoon ja puhtauteen. Erilaiset tuulilasiin tehtävät pinnoitteet ovat yleistyneet. Suomessa kehitetyssä ja valmistetussa KORREK Pro -sarjassa on tähän tarkoitukseen patentoitu tuote, KORREK Pro TFCTM Glass Coat.

Mitä hyötyä on tuulilasin pinnoittamisesta?

Pinnoitteella pyritään tekemään tuulilasista hylkivä – erilaiset aineet eivät siis pysty tarttumaan siihen samalla tavalla kuin ne tarttuvat käsittelemättömään lasipintaan. Monet hyödyt liittyvät erilaisiin vuodenaikojen mukaisiin haasteisiin.


Mitä hyötyä on lasin sisäpuhdistuksesta?

Korrek Originals Lasinpesu suihkupullo 350 ml
Korrek Lasinpesu 350 ml

Auton ikkunoiden sisäpinnoille kertyy vähitellen likaa mm. ilmastoinnin välityksellä. Tuulilasin sisäpinnan säännöllinen puhdistaminen on yhtä tärkeää kuin tuulilasin ulkopinnan puhdistaminen. KORREK Lasinpesu on käyttövalmis lasin puhdistusaine kätevässä suihkepullossa. Sen avulla sisäpuolen hankalammin havaittava lika on helppo puhdistaa.

Miten poistan huurteen laseista auton sisäpuolelta?

Lasien huurtuminen sisäpinnalta voi olla huomattava turvallisuusriski erityisesti kylmällä säällä. KORREK Lasinpesu on käyttövalmis puhdistusaine, joka paitsi puhdistaa lasit, myös ehkäisee huurtumista.

Korrek Lasinpesua voi suihkuttaa suoraan lasille ja pyyhkiä pois. Sitä voi suihkauttaa myös mikrokuituliinaan tai paperiin, jolla pintaa pyyhitään.


Lasipinnoite vähentää tuulilasin kulumista

Tuulilasissa on aina jonkin verran likaa. Erittäin hieno pöly jää pyyhkijänsulkien alle ja naarmuttaa lasia vähitellen. Mitä vähemmän pyyhkijöitä on tarpeen käyttää, sitä vähemmän tuulilasi kuluu.

Tuulilasin pinnoitus vähentää pyyhkijöiden kulumista syksyllä

Syksyn sateissa iso hyöty on tuulilasin hydrofobisuus eli veden hylkiminen. Käytännössä vesi pakenee tuulilasista ilmavirran avulla suuremmissa nopeuksissa. Silloin tuulilasinpyyhkijöiden käyttötarve vähenee, mikä säästää tuulilasinpyyhkijöitä ja tuulilasia kulumiselta.

Jään irrotus pinnoitetusta tuulilasista on helpompaa talvella

Talvella tuulilasi joutuu koville mekaanisten lumen- ja jään poistoon tarkoitettujen välineiden takia. Jää irtoaa pinnoitetusta tuulilasista helpommin kuin ei-pinnoitetusta lasista. Lumiharjan tai lastan aiheuttama mekaaninen rasitus ei myöskään kohdistu suoraan lasiin, kun välissä on lasia suojaava pinnoite.

Lasipinnoite suojaa keväällä tuulilasia katupölyltä

Keväällä lasipinnoitteen hyöty on mm. siinä, että se suojaa tuulilasia, kun pyyhkijöitä joudutaan käyttämään mahdollisesti katupölyisellä lasipinnalla. Maantielika ei myöskään tartu tuulilasiin niin voimakkaasti, kun se on suojattu pinnoitteella.

Hyönteislika ja puun mahla irtoaa paremmin pinnoitetuista laseista kesällä

Kesällä tuulilasi saattaa altistua puista tippuvalle erittäin tahmealle lialle, jota ei ole helppo irrottaa, mikäli lasia ei ole suojattu pinnoitteella. Myös proteiinipitoinen hyönteislika irtoaa huomattavasti helpommin pinnoitetusta tuulilasista.