Olen koukussa KORREK Pro TFC™ -autonhoitosarjaan…

Hei, olen Emma Kimiläinen ja olen koukussa KORREK Pro TFC™ autonhoitosarjaan.

Ehkä hieman liioiteltu terapiaringin aloitus, mutta täytyy kyllä myöntää, että olen pinnoittanut perheemme lähes kaikki ulkokäytössä olevat metalli- sekä muovipintaiset kulkupelit ja esineet, viimeisimpänä radio-ohjattavan auton.

Omakotitaloasumisen vaihduttua stressittömämpään kerrostaloelämään, pinnoittamisen näyttämönä on usein toiminut asuntomme kylpyhuone. Se ei sinänsä ole haitannut prosessin nopeuden ja helppouden takia, mutta kaikesta huolimatta olen kuitenkin kiitollinen pinnoitteen pitkäaikaisesta vaikutuksesta.

KORREK Pro TFC™ Kestopinnoite kestää alumiini-, maali-, kumi-, muovi- ja kromipinnoilla puolisen vuotta, mutta sen vahvistaminen ei koskaan ole pahitteeksi, jolloin mikroskooppiset kulumat korjaantuvat ja pinnoite on taas eheä ja kiiltävä. Siihen on olemassa kaksi helppoa keinoa, joista ensimmäisenä esittelen KORREK Pro TFC™ Viimeistelyaineen käytön.

Proseduuri on niinkin helppo kuin että ainetta suihkutetaan pullosta puhtaan auton tai muun esineen pinnalle ja sen jälkeen se levitetään hellästi mikrokuituliinan avulla. Tämän toimenpiteen voi kiireinenkin ihminen tehdä esimerkiksi tavallisen koneharjapesun jälkeen viimeistelläkseen autonsa kiillon ja vahvistaakseen jo aiemmin tehtyä Kestopinnoite-pinnoitusta.

Toinen oiva keino pinnoitteen ajoittaiselle vahvistamiselle on auton tai esimerkiksi pyörän peseminen KORREK Pro TFC™ Reload Shampoolla. Se pesee ja pinnoittaa samalla kertaa!

Reload Shampoolla pestessä pinnoittamatonkin auto tai pinta saa pesun yhteydessä Kestopinnoitteen kaltaisen ohuen vettä ja likaa hylkivän kalvon suojakseen. Muodostunut kalvo on huomattavasti ohuempi kuin TFC -pinnoitteen aikaansaama kalvo, joten siksi TFC Reload Shampoo nimensäkin mukaisesti korjaa mikroskooppisia kulumia ja enemmän eheyttää jokaisen pesun yhteydessä aiemmin tehtyä kestopinnoitetta.

TFC -pinnoitteesta poiketen Reload Shampoo luo myös auton lasipinnoille hydrofobisen pinnan. Käyttämällä lisäksi Korrek Pro TFC Lasinpesunestettä, saa tuulilasiin aikaiseksi kestopinnoitteen kaltaisen kalvon, joka hylkii vettä ja likaa sekä suojaa UV-säteilyltä. Tuulilasinpyyhkijöiden ja lasinpesunesteen käyttötarve vähenee ja näkyvyys ulos autosta paranee.

Kesällä on mukava pestä auto ulkona kotipihalla tai esimerkiksi itsepesupaikoilla, mutta harva on valmis käyttämään siihen koko päivää aikaa. Oikeilla menetelmillä ja tuotteilla autonpesusta tulee helppoa ja nopeaa.

Tässä pari yleistä vinkkiä auton käsipesuun:

  1. Jos auto on erittäin likainen, suihkuta pintaan KORREK Tehopesuainetta, anna vaikuttaa hetki ja huuhtele pois. Muussa tapauksessa voit vain huudella auton juoksevalla vedellä painepesurilla tai puutarhaletkulla.
  2. Ota käyttöösi kahden ämpärin taktiikka. Laita pesuvesi shampoineen yhteen ämpäriin ja puhdas pesukintaan huuhteluvesi toiseen. Pese auto pesukintaalla ylhäältä alaspäin pitkittäisin vedoin. Huuhtele kinnasta säännöllisesti toisessa ämpärissä, niin irronnut lika ei pääse pesuvedestä uudelleen auton pintaa naarmuttamaan.
  3. Huuhtele auto huolellisesti juoksevalla vedellä.
  4. Kuivaa mikrokuituliinalla ja viimeistele kiilto sekä vahvista shampoosta tullutta tai aiemmin tehtyä kestopinnoitetta KORREK Pro TFC™ Viimeistelyaineella.