KORREK ON SUOMALAINEN AUTONHOITOSARJA

Kaikki KORREK -tuotteet valmistetaan Berner Oyn tehtailla Itä-Suomessa, Heinävedellä. Lähes kaikilla KORREK -tuotteilla on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippumerkki. Avainlippumerkki tarkoittaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja kotimaisuusaste on erittäin korkea.

Korrekin kotimaisuusaste on 80 prosenttia

Korrek on Suomen suosituin autonhoitsarja ja Korrekin kotimaisuusaste on keskimäärin 80 prosenttia. Kotimaisuusasteen laskelmassa otetaan huomioon kaikki tuotteeseen kohdistuvat kustannukset, kuten tuotteen valmistamiseen käytettävät raaka-aineet, pakkausmateriaalit ja tuotteiden valmistus.

KORREK -tuotteiden osalta kaikki tuotteiden kehittämiseen, valmistamiseen ja markkinointiin liittyvä työ tehdään Suomessa. Niiltä osin, kun kaikkia tuotteiden valmistamiseen tarvittavia raaka-aineita ei ole saatavilla Suomesta, ne ostetaan ulkomailta.

Korrekin tarina alkoi jo vuonna 1963

KORREK-autonhoitosarjan tarina alkoi vuonna 1963, jolloin KORREK Antisalt -ruosteenestoaineet tulivat markkinoille. Tuotenimi KORREK muodostuu sanoista KORroosion- ja RuosteenEstoKemikaalit.

Korrek on Suomen suosituin autonhoitosarja. Historiallinen autovahapakkausVuonna 1965 lanseerattiin ensimmäinen KORREK-autovaha. Kotimainen tuotekehitys tuotti heti tulosta: KORREK Autovaha voitti ensimmäisen suomalaisen autovahatestin, joka julkaistiin Tekniikan Maailma –lehdessä vuonna 1967. Testissä oli yhteensä 15 eri vahaa.

Korrek on Suomen suosituin autonhoitosarja

KORREKin asema Suomen suosituimpana autonhoitosarjana on edelleen vahva. Vuosien saatossa KORREK-tuotevalikoima on kasvanut ja kattavasta valikoimasta kuluttaja löytää kaiken tarvitsemansa autonhoitoon.

KORREKin neljä tuotelinjaa

KORREK Originals kattaa klassiset, korkealaatuiset autonhoidon tuotteet sekä sisä- että ulkopintojen puhdistukseen ja vahaukseen.

KORREK Boat -tuotesarja kehitettiin helpottamaan veneen keväthuoltoa. Vesirajan puhdistus, veneen pinnan syväpuhdistus koetaan usein työlääksi ja KORREK Boat helpottaa sitä tehokkuudella. Sarjassa on sekä perinteinen polymeerivaha että ohutkalvopinnoite, jotka helpottavat veneen suojaamista erilaisia ulkoisia rasitteita vastaan. Kaikki sarjan tuotteet on kehitetty, testattu ja valmistettu Suomessa.

KORREK Pro -tuoteryhmä on Teeseitse- autonlaittajan unelma. Siihen kuuluvat kotimaiset ohutkalvoteknologiaan perustuvat pinnoitteet, pesuaineet ja viimeistelytuotteet tekevät auton säännöllisen suojaamisen kannattavaksi ja helpoksi. Katso kaikki Korrekin pinnoitteet.

KORREK Pro TFC™ ammattilaistuotteet korvaavat kokonaan perinteiset vahat. Sarja on suunniteltu ammattilaisten käyttöön ja sen kansainvälinen suosio kasvaa nopeasti. Tällä hetkellä Korrek-koulutettuja pinnoiteasentajia on Suomen lisäksi muun muassa Saksassa, Ruotsissa, Norjassa sekä monissa muissa Euroopan maissa.