KORREK ON SUOMALAINEN AUTONHOITOSARJA

Kaikki KORREK -tuotteet valmistetaan Berner Oyn tehtailla Itä-Suomessa, Heinävedellä. Lähes kaikilla KORREK -tuotteilla on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippumerkki. Avainlippumerkki tarkoittaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja kotimaisuusaste on erittäin korkea.

Korrekin kotimaisuusaste on 80 prosenttia

Korrekin kotimaisuusaste on keskimäärin 80 prosenttia. Kotimaisuusasteen laskelmassa otetaan huomioon kaikki tuotteeseen kohdistuvat kustannukset, kuten tuotteen valmistamiseen käytettävät raaka-aineet, pakkausmateriaalit ja tuotteiden valmistus.

KORREK -tuotteiden osalta kaikki tuotteiden kehittämiseen, valmistamiseen ja markkinointiin liittyvä työ tehdään Suomessa. Niiltä osin, kun kaikkia tuotteiden valmistamiseen tarvittavia raaka-aineita ei ole saatavilla Suomesta, ne ostetaan ulkomailta.

Korrekin tarina alkoi jo vuonna 1963

KORREK-autonhoitosarjan tarina alkoi vuonna 1963, jolloin KORREK Antisalt -ruosteenestoaineet tulivat markkinoille. Tuotenimi KORREK muodostuu sanoista KORroosion- ja RuosteenEstoKemikaalit.

AutovahaPahvilaatikossa_29869Vuonna 1965 lanseerattiin ensimmäinen KORREK-autovaha. Kotimainen tuotekehitys tuotti heti tulosta: KORREK Autovaha voitti ensimmäisen suomalaisen autovahatestin, joka julkaistiin Tekniikan Maailma –lehdessä vuonna 1967. Testissä oli yhteensä 15 eri vahaa.

Suomen suosituin autonhoitosarja

KORREKin asema Suomen suosituimpana autonhoitosarjana on edelleen vahva. Vuosien saatossa KORREK-tuotevalikoima on kasvanut ja kattavasta valikoimasta kuluttaja löytää kaiken tarvitsemansa autonhoitoon.