KORREK Pro – uusi tapa hoitaa autoa

Kestopinnoite_pullo Suomalaisista autoilijoista noin puolet kertoo vahaavansa autonsa itse. Monen autoilijan mielestä vahaus vie liikaa aikaa ja se koetaan työlääksi. Kotimaisen KORREK Pro-sarjan ohutkalvopinnoitteet (TFC = Thin Film Coating) kehitettiin vastaamaan tähän haasteeseen: niiden avulla hyväkuntoisen maalipinnan suojaaminen käy käden käänteessä. Pinnoitetta ei tarvitse työstää mekaanisesti, eikä sen kuivumista tarvitse odotella.

KORREK Pro-tuotesarjassa on viisi tuotetta: kestopinnoitteella tehdään kestävä suoja ja viimeistelyaine antaa pinnalle huippukiillon. Pinnoitus aloitetaan pesemällä auto. Heti pesun jälkeen levitetään kestopinnoite puhtaalle, kostealle pinnalle. Aikaa säästyy, kun autoa ei tarvitse tässä välissä kuivata. Pinnoitetta suihkitaan pullosta ja se levitetään pakkauksessa tulevalla sienellä. Toisin kuin vahauksessa, mitään kohtaa autossa ei tarvitse suojata tai varoa. Seuraavaksi auto huuhdellaan vedellä, jolloin pinnoite aktivoituu. Lopuksi pyyhitään mikrokuituliinalla ylimääräiset pinnoiteaineet pois ja auto kuivaksi.

Käsitellyillä alueilla on nyt sileä keraaminen pinnoite. C0140.MP4.Still025_fix Seuravaksi levitetään viimeistelyaine puhtaalle ja kuivalle maalipinnalle. Myös viimeistelyainetta voi levittää rauhassa, sen roiskuminen muualle auton pinnoille ei haittaa. Tuotteet eivät tartu esimerkiksi lasipintaan. Aine levitetään puhtaalla ja kuivalla mikrokuituliinalla. Viimeistelyaine herättää maalipinnan loistoon ja metalliväreille se antaa erityistä hehkua. Lopputuloksena pinta on ohutkalvon myötä hyvin tasainen ja peilaava. Auto on valmis vaikka autoharrastustapahtumaan, myyntiin tai puhtaaseen omistamisen iloon.

TFC-käsittely kannattaa tehdä ainakin kaksi kertaa vuodessa. Syksyllä on hyvä hetki ennen talven tiesuolahyökkäystä. Keväällä pinnoitus on mukava tehdä vaikka renkaanvaihdon ja kevätpesun yhteydessä. Tuotteita voi käyttää myös erikseen. Esimerkiksi käyttämällä silloin tällöin pesun jälkeen pelkkää viimeistelyainetta kuiviin maalipintoihin voi ylläpitää parasta mahdollista kiiltoa koko kauden. Ohutkalvopinnoite ei peitä kiveniskemiä tai muita maalipinnan vaurioita. Vanhemmille autoille ja kuluneemmalle maalipinnalle suositellaan ensin KORREK Kiiltovahausta ja sen jälkeen pintojen viimeistelyä KORREK PRO Kestopinnoitteella ja Viimeistelyaineella. KORREK PRO-tuotteet on suunniteltu ja testattu Suomessa ja ne valmistetaan Heinävedellä.

Kahden keraamisen pinnoitteen lisäksi sarjassa on myös kolme pinnoitetun auton pesutuotetta. Korrek PRO TFC Reload Shampoo on aivan uudenlainen shampoo, joka ylläpitää kestopinnoitetta! Korrek PRO Vaahtoshampoo on voimakkaasti vaahtoava raikkaan sitruksentuoksuinen pesuainetiiviste, joka sopii auton pesuun vaahdottimella eli foamerilla.

Korrek PRO TFC Lasinpesu -20ºC on käyttövalmis 3 litran lasinpesuneste, jonka ansiosta myös tuulilasiin muodostuu vähitellen ohutkalvopinnoite. Moottoritienopeuksilla ajettaessa vesi väistyy pinnoitteen ansiosta tuulilasista ja tukee pyyhkijöiden tehoa.