5/5 | (3)

KORREK Boat TFC™ UV-Coating

Ohutkalvopinnoite veneen gelcoat-, kumi-, muovi-, alumiini- ja kromipintojen ja myös lakattujen puupintojen suojaukseen.

Muodostaa erittäin pitkäkestoisen, vettä, likaa, öljyä yms. hylkivän suojakerroksen. Suojaa pintoja UV-säteilyn haitoilta ja tekee käsitellystä pinnasta todella kiiltävän. Ohutkalvopinnoitetun veneen pesu on helpompaa, koska lika irtoaa pinnoilta vaivattomasti.
KORREK Boat TFC™ UV-Coating on todella helppo ja nopea käyttää: levitä sienellä puhtaalle, kostealle tai kuivalle pinnalle ja viimeistele kuivaamalla pinnat kevyesti KORREK -mikrokuituliinalla – ei kuivumisaikaa eikä mekaanista työstämistä. Soveltuu hyvin myös ahtaiden ja hankalien paikkojen suojaukseen, koska pinnoitteen muodostuminen ei edellytä mekaanista kiillottamista.

Ominaisuudet

Pinta hylkii tehokkaasti likaa, öljyä sekä muita epäpuhtauksia koko veneilykauden ajan. Pestessä lika irtoaa entistä helpommin.

Pakkauskoko

700 ml

Käyttö

Käyttö

Alin käyttölämpötila +5°C.
1. Pese vene ennen pinnoitekäsittelyä KORREK Boat Shampoolla. Esipese pinttynyt lika KORREK Boat Hull Cleanerilla. Kuluneet/ pinttyneen likaiset pinnat suositellaan käsiteltäviksi KORREK Boat Cleaner Waxilla ennen pinnoitusta.
2. Ravista pulloa ennen käyttöä. Suihkuta pinnoitetta levityssienelle tai suoraan käsiteltävälle alueelle. Käy käsiteltävät alueet kauttaaltaan läpi näin. On tärkeää, että käytät levitykseen puhdasta sientä, esim. KORREK Autonpesusieni, jotta pinnoite levittyy tasaisesti käsiteltävälle pinnalle.
3. Viimeistele kuivaamalla KORREK -mikrokuituliinalla. Vaihtoehtoisesti voit huuhdella pinnat vedellä ja viimeistellä ne kuivaamalla. Suojaavan ja kiiltävän pinnan muodostuminen ei edellytä mekaanista kiillottamista.
4. Viimeistele kuivaamalla pinnat KORREK -mikrokuituliinalla.

Riittoisuus

n. 30-jalkainen vene/ 50 m2

Säilytys

Suojeltava jäätymiseltä.

Turvallisuus

Käyttöturvallisuustiedote

Tuotearvostelut

Kirjoita tuotearvostelu

Please rate thisTuotearvostelut

Rating Entries

 5/5

 5/5

Olen käyttänyt tuotetta nyt kaksi vuotta Vindö purjeveneessä.. Yksi pullo on riittänyt, erittäin helppo käyttää, nokija lika irtoaa helposti. Veneen kyljet ovat edelleen kirkkaat!