4.2/5 | (8)

KORREK Pro Irox

Nopeavaikutteinen ja tehokas raudanpoisto- ja vannepuhdistusaine.

Soveltuu kaikille vannetyypeille ja pölykapseleille. Tuotteen hieman geelimäinen rakenne pidentää sen vaikutusaikaa. Irox muuttuu punertavaksi reagoidessaan raudan kanssa.

Raudanpoisto suositellaan tehtäväksi myös auton maalipinnoille aina ennen vahaamista tai pinnoittamista. Raudanpoistoaineen erityistehoa tarvitaan, koska metallipartikkeleita ei saa poistettua tavallisilla pesuaineilla. Irox ei sisällä happoja ja se poistaa rautajäämät kaikilta auton ulkopinnoilta vahingoittamatta materiaaleja.

***

Snabbverkande och effektivt järnborttagnings- och fälgrengöringsmedel. Lämpligt för alla typer av fälgar och navkapslar. Produktens något gelliknande sammansättning förlänger dess verkningstid. När Irox reagerar med järn börjar det skifta i rött. Järnborttagningen rekommenderas även för bilens målytor alltid innan vaxning eller ytbeläggning. Irox innehåller inga syror och avlägsnar järnrester från alla bilens ytterytor utan att skada materialen.

 

Pakkauskoko

700 ml

Käyttö

Käyttö

Raudanpoisto suositellaan tehtäväksi myös auton maalipinnoille aina ennen vahaamista tai pinnoittamista ja se tehdään siis pestylle autolle. Vaikka auto on näennäisesti puhdas, tarkempi tarkastelu kuitenkin osoittaa, että maalipinnassa, erityisesti renkaiden läheisyydessä ja auton helmoissa on karkeutta ja pieniä mustia tai ruosteen värisiä pisteitä siellä täällä. Erityisesti vanteissa on rautaa tyypillisesti paljon, koska ne ovat jatkuvasti alttiina jarrupölylle. Raudanpoistoaineen erityistehoa tarvitaan, koska metallipartikkeleita ei saa poistettua tavallisilla pesuaineilla.

Käyttölämpötila +5 – +25°C, älä levitä kuumalle pinnalle.

Käyttöohje raudanpoistoon maalipinnoilta:

1. Ravista pulloa. Suihkuta tasaisesti puhtaille, lähes kuiville pinnoille – ylimääräinen vesi heikentää puhdistustehoa. Anna aineen vaikuttaa muutaman minuutin ajan, mutta älä päästä sitä kuivumaan. Irox muuttuu punertavaksi reagoidessaan raudan kanssa.
2. Käytä tarvittaessa naarmuttamatonta pesuvälinettä (esim. sivellintä) maalipintojen mekaaniseen puhdistamiseen.
3. Huuhtele huolellisesti juoksevalla vedellä. Toista käsittely tarvittaessa.

Käyttöohje vanteiden puhdistukseen:

1. Huuhtele tarvittaessa irtolika juoksevalla vedellä.
2. Ravista pulloa. Suihkuta tasaisesti puhdistettaville pinnoille.
3. Anna aineen vaikuttaa muutaman minuutin ajan.
4. Huuhtele vanteet huolellisesti juoksevalla vedellä. Mikäli vanteet ovat erittäin likaiset, toista käsittely ja pese vanteet myös mekaanisesti käyttäen vanneharjaa tai -sutia. Huuhtele työvälinettä usein.

***

Användningstemperatur +5 – +25°C, applicera inte på en het yta.

Bruksanvisning för rengöring av fälgar:

  1. Skölj vid behov bort lös smuts med rinnande vatten.
  2. Skaka om flaskan. Spraya jämnt på de ytor som ska rengöras.
  3. Låt ämnet verka i några minuter.
  4. Skölj fälgarna omsorgsfullt med rinnande vatten. Om fälgarna är mycket smutsiga kan du upprepa behandlingen och även tvätta fälgarna mekaniskt med en fälgborste eller -pensel. Skölj verktyget ofta.

Bruksanvisning för järnborttagning från målytor:

Tvätta bilen noga före järnborttagningen.

  1. Skaka om flaskan. Spraya jämnt på rena, nästan torra ytor – överflödigt vatten försämrar rengöringseffekten. Låt ämnet verka i några minuter men låt det inte torka.
  2. Använd vid behov tvättredskap som inte skrubbar ytan (t.ex. en pensel) för mekanisk rengöring av målytorna.
  3. Skölj omsorgsfullt med rinnande vatten. Upprepa behandlingen vid behov.

 

Säilytys

Suojeltava jäätymiseltä.

Skyddas mot frysning.

Turvallisuus

Tuoteseloste

Aqua
Sodium thioglycolate
Alkyl polyglygoside
PEG/PPG-5/2 Propylheptyl Ether
Trisodium dicarboxymethyl alaninate
PPG-2 Methyl ether
Propylene glycol butyl ether
Alcohol Ethoxylate
Caprylyl Pyrrolidone
Xanthan Gum
Parfum
Benzisothiazolinone
Sodium Pyrithione
Laurylamine Dipropylenediamine

Linkki ainesosien selityksiin:

http://ec.europa.eu/growth/tools-databases/cosing/

Käyttöturvallisuustiedote

Vinkit
Tuotearvostelut

Kirjoita tuotearvostelu

Please rate thisTuotearvostelut

Rating Entries

 5/5

 5/5

Hyvä tuote muuten mutta haisee aika kamalalta.

 5/5

 5/5

Hyvin irrottaa likaa, vaikuttaa tehokkaalta aineelta. Suuttimen suihku voisi olla viuhkamaisempi. Käyttöohjeet selkeät. Hyvä tuote. Suosittelen?

 5/5

 5/5

Testasin tosi huonokuntoisille renkaille ja rauta lähti kyllä hyvin irti. Vanneharjan kanssa tuote vaahtoutui hyvin ja pysyi siten paremmin pinnalla kuin aiemmin testaamani tuotteet. Sumutuspullosta on tosiaan vaikea saada viuhkamaista suihkua aikaiseksi.

 4/5

 4/5

Suhteellisen hyvä ohjeet aika selkeät
Aivan kaikkia ei ilman sivellintä/sientä vanteista poistanut
Maalipinnoilta helmoista lähti hyvin(ei nyt kauhean likaiset/pinttyneet olleet

 4/5

 4/5

Teho tuntuu olevan hyvä, ja vastaava kuin muilla laadukkailla vastaavilla tuotteilla. Selkeä violetti väri kertoo tilanteen reaktion osalta.
Ohjeet selkeät ja toimintatapa tosiaan hieman eri jos tehdään raudanpoisto tai vannepesu.
Paljon ainetta pullossa ja tuote on aika riittoisaa. Suuttimesta hankala saada sumua tai viuhkaa, vastaava tilanne kuin muissa tällaisissa tuotteissa, pumpatessa neste vaahdottuu hieman ja pysyy näin pinnassa paremmin.

 2/5

 2/5

Taitaa olla koostumus aika lähelle puolet halvempaa vannepesua, ei poistanut irtoruostetta kuten mainosvideossa. Auto oli pesty käsittelyä ennen tehopesulla. Valkoisessa -17 vuoden autossa edelleen kyljissä lentoruostetta.

  • Avainlippu