4.5/5 | (4)

KORREK Pro Irox

UUTUUS kaupoissa huhtikuussa 2019

Nopeavaikutteinen ja tehokas raudanpoisto- ja vannepuhdistusaine.

Soveltuu kaikille vannetyypeille ja pölykapseleille. Tuotteen hieman geelimäinen rakenne pidentää sen vaikutusaikaa. Irox muuttuu punertavaksi reagoidessaan raudan kanssa.

Raudanpoisto suositellaan tehtäväksi myös auton maalipinnoille aina ennen vahaamista tai pinnoittamista. Raudanpoistoaineen erityistehoa tarvitaan, koska metallipartikkeleita ei saa poistettua tavallisilla pesuaineilla. Irox ei sisällä happoja ja se poistaa rautajäämät kaikilta auton ulkopinnoilta vahingoittamatta materiaaleja.

Pakkauskoko

700 ml

Käyttö

Käyttö

Käyttölämpötila +5 – +25°C, älä levitä kuumalle pinnalle.

Käyttöohje raudanpoistoon maalipinnoilta:

Raudanpoisto suositellaan tehtäväksi myös auton maalipinnoille aina ennen vahaamista tai pinnoittamista ja se tehdään siis pestylle autolle. Vaikka auto on näennäisesti puhdas, tarkempi tarkastelu kuitenkin osoittaa, että maalipinnassa, erityisesti renkaiden läheisyydessä ja auton helmoissa on karkeutta ja pieniä mustia tai ruosteen värisiä pisteitä siellä täällä. Erityisesti vanteissa on rautaa tyypillisesti paljon, koska ne ovat jatkuvasti alttiina jarrupölylle. Raudanpoistoaineen erityistehoa tarvitaan, koska metallipartikkeleita ei saa poistettua tavallisilla pesuaineilla.

1. Ravista pulloa. Suihkuta tasaisesti puhtaille, lähes kuiville pinnoille – ylimääräinen vesi heikentää puhdistustehoa. Anna aineen vaikuttaa muutaman minuutin ajan, mutta älä päästä sitä kuivumaan. Irox muuttuu punertavaksi reagoidessaan raudan kanssa.
2. Käytä tarvittaessa naarmuttamatonta pesuvälinettä (esim. sivellintä) maalipintojen mekaaniseen puhdistamiseen.
3. Huuhtele huolellisesti juoksevalla vedellä. Toista käsittely tarvittaessa.

Käyttöohje vanteiden puhdistukseen:
1. Huuhtele tarvittaessa irtolika juoksevalla vedellä.
2. Ravista pulloa. Suihkuta tasaisesti puhdistettaville pinnoille.
3. Anna aineen vaikuttaa muutaman minuutin ajan.
4. Huuhtele vanteet huolellisesti juoksevalla vedellä. Mikäli vanteet ovat erittäin likaiset, toista käsittely ja pese vanteet myös mekaanisesti käyttäen vanneharjaa tai -sutia. Huuhtele työvälinettä usein.

Säilytys

Suojeltava jäätymiseltä.

Skyddas mot frysning.

Tuotearvostelut

Kirjoita tuotearvostelu

Please rate thisTuotearvostelut

Rating Entries

5/5

5/5

Hyvin irrottaa likaa, vaikuttaa tehokkaalta aineelta. Suuttimen suihku voisi olla viuhkamaisempi. Käyttöohjeet selkeät. Hyvä tuote. Suosittelen👍

5/5

5/5

Testasin tosi huonokuntoisille renkaille ja rauta lähti kyllä hyvin irti. Vanneharjan kanssa tuote vaahtoutui hyvin ja pysyi siten paremmin pinnalla kuin aiemmin testaamani tuotteet. Sumutuspullosta on tosiaan vaikea saada viuhkamaista suihkua aikaiseksi.

4/5

4/5

Suhteellisen hyvä ohjeet aika selkeät
Aivan kaikkia ei ilman sivellintä/sientä vanteista poistanut
Maalipinnoilta helmoista lähti hyvin(ei nyt kauhean likaiset/pinttyneet olleet

4/5

4/5

Teho tuntuu olevan hyvä, ja vastaava kuin muilla laadukkailla vastaavilla tuotteilla. Selkeä violetti väri kertoo tilanteen reaktion osalta.
Ohjeet selkeät ja toimintatapa tosiaan hieman eri jos tehdään raudanpoisto tai vannepesu.
Paljon ainetta pullossa ja tuote on aika riittoisaa. Suuttimesta hankala saada sumua tai viuhkaa, vastaava tilanne kuin muissa tällaisissa tuotteissa, pumpatessa neste vaahdottuu hieman ja pysyy näin pinnassa paremmin.