4.4/5 | (11)

KORREK Pro TFC™ Kestopinnoite

VALIKOIMASTA POISTUNUT TUOTE, JONKA KORVAA KORREK Pro TFC™ Polymatrix

Käyttö

Käyttö

1. Pese auto ennen pinnoitekäsittelyä KORREK Autopesulla. Poista käsiteltäviltä pinnoilta enimmät vedet, mutta jätä pinta kosteaksi.
2. Ravista pulloa ennen käyttöä. Suihkuta Kestopinnoitetta levityssienelle tai suoraan käsiteltävälle alueelle. Levitä aine sienellä esim. konepellin kokoiselle alueelle kerrallaan. Käy koko auto kauttaaltaan läpi näin. On tärkeää, että käytät levitykseen pakkauksessa olevaa sientä, jotta kalvo muodostuu käsiteltävälle pinnalle.
3. Huuhtele auto lopuksi viileällä vedellä. Suojaavan pinnan muodostuminen perustuu veden ja vaikuttavien aineiden yhteisvaikutukseen eikä edellytä mekaanista työstämistä.
4. Viimeistele pinta kuivaamalla auto esim. KORREK-mikrokuituliinalla. Jos haluat vielä tehostaa maalipinnan kiiltoa, käsittele auto lisäksi KORREK Pro TFC™ Viimeistelyaineella, joka antaa maalipinnalle erittäin syvän kiillon.
Käyttölämpötila +5 – +25°C, älä levitä kuumalle pinnalle.

Riittoisuus

Riittoisuus (350 ml) n. 2-3 käsittelykertaa. Suosittelemme uusintakäsittelyä Korrek PRO TFC Kestopinnoitteella 4-6kk:n välein.

Säilytys

Suojeltava jäätymiseltä.

Skyddas mot frost.

Turvallisuus

Käyttöturvallisuustiedote

Tuotearvostelut

Kirjoita tuotearvostelu

Please rate thisTuotearvostelut

Rating Entries

 5/5

 5/5

Parin vuoden kokemuksella pelkästään positiivista sanomista tuotteesta. Erittäin helppo levitettävä ja suoja kestää pitkään vaikka auto on aina ilman katossuojaa/autotallia. 2 kertaa vuodessa olen laittanut pinnoitteen ja väliaikoina olen toisinaan pessyt auton Korrekin pinnoitetta vahvistavalla pesuaineella. Pinnoite tuntuu pysyvän hyvänä tällä tavalla vuodenajasta toiseen.
Jos jotain negatiivista täytyy sanoa niin ainahan hinta voisi olla vähän halvempi. Varsinkin jos ohessa käyttää kiiltoa lisäävää tuotetta.

 5/5

 5/5

Todella hyvä tuote.Helppo levittää,ja loistava kiilto.
Itse käsittelen 3x vuodessa.

 5/5

 5/5

Uskomattoman helppo ja kestävä pinnoite. Käsittelyn jälkeen auton pinta helmeilee ja hylkii vettä usean kuukauden ajan :-)

 5/5

 5/5

Käsittelyn jälkeen kyllä kiiltää. Sitten jonkin ajan kuluttua lakkakerros hilseillyt irti maalipinnasta muutamasta kohdasta. Mistä johtuu?. Auto 2015 mallin vähän ajettu Honda. .Toisessa autossa sama tilanne. Hondassa maalipinta alkuperäinen hyvin hoidettu. Selvästi tämä tuote on sen saanut aikaan.Nyt asia pitäisi selvittää.

 5/5

 5/5

Aivan loistavan helppo ja nopea levittää. En ole aikaisemmin saanut näin nopeasti valmista. Pitkäkestoinen. Loistava tuote!

 4/5

 4/5

Erittäin helppokäyttöinen tapa suojata maalipinta. Onnistuu kotipihassa - jopa talvella, kunhan keli on hyvää alustavaa pesua varten hieman plussan puolella. Plussaa siitä, että myös muoviosat kirkastuvat, kunhan eivät ole liikaa harmaantuneita. Jälki juuri käsiteltynä yhdessä viimeistelyaineen kanssa on kuluttajatuotteeksi todella hyvää. Veden pisarointi on etenkin muutaman ensimmäisen pesukerran jäljiltä niin hyvää, kuin tämän hintaluokan aineelta voi olettaa. Kokonaiskesto ei ole lähelläkään "ammattilaistuotteita" tai edes parhaita autovahoja, mutta käsittelyn erittäin helppo ja nopeasti toteutettava toistettavuus vaikka parin, kolmen kuukauden välein paikkaa tätä ongelmaa. Hyvä tuote etenkin niille, jotka eivät ehdi tai jaksa puunata autoaan tuntitolkulla tai niille, joilla ei ole käytössään tallitiloja.

 1/5

 1/5

Vedetty viikon vanhaan autoon ja käsittelyn jälkeen todella kiiltää, mutta siihenpä tämä sitten jäikin.. Suoja ja kesto ihan olematon ja kuukauden jälkeen jo lika pinnassa kiinni.. Eipä tällä vahaa korvattu..

  • Avainlippu