4.4/5 | (17)

KORREK Pro TFC™ Polymatrix: Takuutuote!

Keraaminen pinnoite vartissa! Polymatrix on SiO2 -pohjainen eli piidioksidiin perustuva keraaminen pinnoite, joka helpottaa auton pesemistä ja lisäksi Polymatrix antaa autolle loistavan kiillon.

Polymatrix on KORREK Pro -tuotesarjan keraaminen ohutkalvopinnoite, joka antaa auton maalipinnalle suojan jopa 6 kuukaudeksi. Sen käyttö on todella helppoa ja onnistuu jokaiselta omatoimiselta autonhoitajalta.

Teet vartissa pinnoituksen, joka suojaa autoasi likaa ja UV-säteitä vastaan ja samalla saat loistavan kiillon maalipinnoille! Polymatrix muodostaa erittäin kestävän, likaa ja vettä hylkivän suojan maali-, kumi-, muovi-, alumiini- ja kromipinnoille.  Helpottaa auton pesua, koska lika irtoaa pinnoilta vaivattomasti.

Polymatrix on ollut jo jonkin aikaa autonhoidon ammattilaisten käytössä ja luotamme siihen niin, että annamme tuotteelle tyytyväisyystakuun: mikäli et ole tuotteeseen tyytyväinen, saat rahasi takaisin täyttämällä tyytyväisyystakuulomakkeen.

Saatavilla hyvinvarustetuista liikkeistä kuten Motonet, Kokkolan HalpaHalli, AUTODUDE ja Prisma -tavaratalot.

***

En TFC™-beläggning utvecklad i Finland för enkelt och snabbt skydd av bilens ytor. Polymatrix bildar ett hållbart, smuts- och vattenavstötande skydd för mål-, gummi-, plast-, aluminium- och kromytor. Den SiO2-baserade keramiska beläggningen gör mål- och metallytorna blanka och skyddar mot bl.a. UV-strålning och vägsaltets skador. Gör det enklare att tvätta bilen eftersom smutsen lätt kan avlägsnas från TFC™-behandlade ytor.

Pakkauskoko

350 ml

Käyttö

Käyttö

Käyttölämpötila +5 – +25°C, älä levitä kuumalle pinnalle. Pinnoitteen voi levittää pienessä sateessa ja auringonpaisteessa, mutta älä jätä pinnoitetta levitysvaiheen jälkeen kuivumaan suoraan auringonpaisteeseen.

1. Pese auto huolellisesti ennen pinnoitekäsittelyä esim. KORREK Tehopesulla ja KORREK Pro Foam Shampoolla. Lisäksi suosittelemme perusteellisen pesun lisäksi raudanpoistokäsittelyä KORREK Pro Iroxilla. Näin varmistat pinnoitteen asennuksen mahdollisimman puhtaalle pinnalle, mikä osaltaan vaikuttaa pinnoitteen kestoon.

Käsiteltävät alueet saavat jäädä kosteiksi eli autoa ei tarvitse erikseen kuivata ennen pinnoitusta.

2. Ravista pulloa ja suihkuta pinnoitetta levityssienelle ja suoraan käsiteltävälle alueelle. Levitä pinnoite sienellä kaikille käsiteltäville pinnoille. Voit käsitellä Polymatrixilla kaikki auton ulkopinnat. Ainoastaan lasipinnoille Polymatrix ei tartu, mutta siitä ei myöskään ole mitään haittaa, jos levittäessä ainetta joutuu myös lasipinnoille. Viimeistele käsittely pyyhkimällä pinnat mikrokuituliinalla.

Henkilöauton pinnoitus kestää noin 10-15 minuuttia.

Vinkki! Pinnoitteen kokonaiskesto paranee entisestään, kun peset autosi jatkossa KORREK Pro TFC™ Reload Shampoolla. KORREK Pro TFC™ Viimeistelyaineella voit vielä tehostaa maalipinnan kiiltoa.

***

Användningstemperatur +5 – +25°C, applicera inte på en het yta.

1. Tvätta bilen noggrant innan ytbehandlingen med t.ex. KORREK Effekttvätt och KORREK Bilschampo. De ytor som behandlas får förbli fuktiga.
2. Skaka flaskan före användning. Spraya medlet på en appliceringssvamp och direkt på ytan. Sprid ut medlet med svampen på alla ytor som behandlas. Avsluta behandlingen genom att torka ytorna med en mikrofiberduk.

Bearbetningstid cirka 10-15 minuter.

Användningen av KORREK Pro TFC™ Reload schampo under tvättarna efter ytbehandlingen förbättrar behandlingens totala varaktighet. Med KORREK Pro TFC™ Finish kan du ännu effektivera målytans blankhet.

Riittoisuus

Riittoisuus (350 ml) n. 3-6 käsittelykertaa riippuen auton koosta. Pinnoitteen kesto on 4-6 kk riippuen mm. auton käyttöolosuhteista ja pesutavoista.

Åtgång (350 ml) cirka 3-6 behandlingar beroende på bilens storlek. Behandlingen håller i 4–6 mån beroende på bl.a. i vilka förhållanden bilen används och hur den tvättas.

Säilytys

Suojeltava jäätymiseltä.

Skyddas mot frysning.

Turvallisuus

Käyttöturvallisuustiedote

Vinkit
Tuotearvostelut

Kirjoita tuotearvostelu

Please rate thisTuotearvostelut

Rating Entries

 5/5

 5/5

Antoi järkyttävän hyvän kiillon ja vaivattomasti , pesu ja lastalla kuivasin ja polymatrixin levitys ,aikaa meni n. 15min. , ennen vahauksen kanssa jopa puoli tuntia eikä jälki eikä kiilto ollut lähelläkään tästä tulevaa,tuntuu myös kestävän tosi kauan, ollut jo 3 kk ja auto kiiltää kuin peili.
Enään en vahaa autoani vaan käytän pelkästään tätä.

 5/5

 5/5

Tuotetta oli tosi helppo levittää ja kiillottaa. Sumutinpullo toimi hyvin ja homma kävi myös tosi nopeasti. Toi hyvin kiiltoa mustaan autoon. Pakkauksen sieni ja mikrokuituliina oli hyvä lisä.

 5/5

 5/5

Huipputuote👍

 5/5

 5/5

Näin eka kerta vahaus, ainakin näytti hyvältä, parhaan killon sai ainakin kaikista vahoista tähän mennessä! ?

 5/5

 5/5

Huolellisen pesun jälkeen huuhdeltu auto painepesurilla ja
n. 10 min jälkeen levitetty pinnoite melko kosteaan pintaan.
Tuloksena kiillotuksen jälkeen veikeän lasimainen pinnoitus.
Suosionosoitusten saattelemana !

 5/5

 5/5

Erittäin hyvä kiilto! Helppo, nopea ja yksinkertainen työstää. Suosittelen! ?

 5/5

 5/5

Erittäin helppo ja mukava käyttää. Lisää kiiltoa ja helpottaa seuraavia pesuja, koska lika ei tartu niin tiukasti kiinni. Suosittelen ?

 5/5

 5/5

Helppo asentaa. Mustaan 8 vuotta vanhaan autoon tuli todella kiiltävä ja korkealaatuinen pinta. Tällä hetkellä todella suuri suositus pinnoitteelle, saa nähdä onko pinta kuinka kauan kosteutta hylkivä.

 5/5

 5/5

Erittäin pettynyt tuotteeseen. Auto käsitelty ohjeen mukaan, mutta eipä juuri huomaa että jotakin olisi tehty. Auto musta farmari- kolme vuotta .
Lunastamaton lupaus!

 5/5

 5/5

pisaroituuku muka vesi nätisti vai valuuko laattana pois kuten videolla?

  • Avainlippu