5/5 | (1)

KORREK Pro Ceramic TFC™ Cure

KORREK Pro Ceramic TFC™ Cure on ammattikäyttöön kehitetty huipputason keraaminen pinnoite.

KORREK Pro Ceramic TFC™ Cure on uuden sukupolven keraaminen elastomeeripinnoite ja sillä voi pinnoittaa lähes kaikki auton pintamateriaalit. Cure suojaa ne äärimmäisen kiiltävällä ja kestävällä tavalla. Cure pinnoitteen uskomaton kiilto, hydrofobisuus sekä kulutuksenkesto on markkinoiden ehdotonta huippuluokkaa. Cure korvaa kaikki perinteiset huokoslakkamenetelmät eli ns. sealerit ja quartz-pinnoitteet.
Cure:lla voidaan muodostaa myös erittäin paksuja kalvoja käsittelemällä pinta useampaan kertaan, kerrosten tartunnan kuitenkaan heikentymättä.KORREK Pro Ceramic TFC™ Cure -pinnoitteella voidaan suojata myös auton vanteet.

Cure- pinnoitteen kesto keskimääräisellä autoilijalla on jopa yli viisi vuotta.

Cure ja samoin koko muu KORREK Pro Ceramic TFC™-sarja on vuosien suomalaisen kehitystyön huipennus ohutkalvopinnoiteteknologiassa. KORREK Pro Ceramic TFC™-sarjan tuotteet on kehitetty, testattu ja valmistettu Suomessa.

Pakkauskoko

0,2 L

Käyttö

Käyttö

KORREK Pro Ceramic TFC™-tuoteperhe autonhoidon ammattilaisille! Sarja sisältää huippulaadukkaita keraamisia pinnoitteita, kuten esimerkiksi Cure, Pro Quartz, Nanoseal 4K sekä erilaisia autonpuhdistusaineita.

Käyttökohteet

Autonhoidon ammattilaisten tekemät pinnoitteet.

Käyttöohjeet

Turvallisuus

Käyttöturvallisuustiedote

Tuotearvostelut

Kirjoita tuotearvostelu

Please rate thisTuotearvostelut

Rating Entries

Tuotteella ei ole vielä arvosteluja.