3.9/5 | (8)

KORREK Pro Ceramic TFC™ Evo

KORREK Pro Ceramic TFC™ Evo on uusin ja paras ohutkalvopinnoitteemme autoille. Se on tulosta vuosien kehitystyöstä suomalaisessa ohutkalvopinnoiteteknologiassa.

Uudella Evolla paksumpi keraaminen pinnoite

Evo jatkaa KORREK Pro Ceramic TFC™ Curen viitoittamalla tiellä keraamisten kestopinnoitteiden uutena huipputuotteena. Evon täysin uudenlainen, mullistava kemiallinen rakenne mahdollistaa aiempaa paksumman keraamisen kalvon muodostamisen. Tämä tarkoittaa pinnoitteen parempaa kulutuksen- sekä kemikaalinkestoa, syvempää värisävyä sekä lisääntynyttä kiiltoa.

Evo -pinnoite hylkii likaa ja vettä tehokkaasti

Evon lian ja veden hylkiminen on saatu vietyä uudelle tasolle. Sen helpompi puhdistettavuus suojaa auton pintaa tehokkaammin kuin mikään aikaisempi pinnoitteemme on kyennyt tekemään.

Evo asennetaan aina huolellisesti puhdistettuun ja koneellisesti viimeisteltyyn pintaan. Tällä varmistetaan se, että pinnoitettavan auton pinta on riittävän tasainen ja syväpuhdistettu, jotta saavutetaan paras mahdollinen lopputulos.

KORREK Pro Ceramic TFC™ Evo soveltuu lähes kaikille auton pinnoille ja kestää jopa 5 vuotta

Ceramic TFC™ Evo soveltuu lähes kaikille auton pinnoille sekä myös teippipinnoille.

Evo-pinnoitteen kesto keskimääräisellä autonkäytöllä on jopa viisi vuotta.

Pakkauskoko

125 ml

Turvallisuus

Käyttöturvallisuustiedote

Tuotearvostelut

Kirjoita tuotearvostelu

Please rate thisTuotearvostelut

Rating Entries

 5/5

 5/5

Sehr gutes Produkt!

 5/5

 5/5

Erinomainen tuote joka helpottaa pesua ja tekee pinnasta kiiltävän. Asennuksen tekee koulutettu ammatinharjoittaja.

 5/5

 5/5

 5/5

 5/5

Kestänyt takseissamme tähän mennessä jo lähes 50tkm. Ainoastaan peräpäästä on alkanut sieltä täältä hylkivyys vähenemään joten tyytyväisiä ollaan

Pertulta kommentti oli myös täysi vitsi.

”Täysi vitsi ettei tätä myydä kuin ''ammattilaisille''..
Vielä en tähän päivään mennessä ole löytänyt ammattilaista joka tämän työn tekisi paremmin kuin itse.”

Teet itse siis paremmin kuin alan ammattilaiset? Ilman muuta. Nämä on näitä ”kukaan ei osaa yhtä hyvin kuin minä”

”No hyvä syy ainakin boikotoida kaikkia korrekin tuotteita. Gyeonin valmistaja varmasti ainakin tyytyväinen tähän ratkaisuun kun saavat kaikki teidänkin asiakkaanne..”

Lapsellista käyttäytymistä. ”Kun en saa kerta itse tehdä niin en koske mihinkään tuotteeseen”.

Ainiin, myös Gyeonilla on ammattipuolen tuotteita joita kuluttaja ei voi ostaa. Boikotoitko nyt myös Gyeonin?

 5/5

 5/5

Olen teettänyt Korrekin pinnoitteen liki kymmeneen autooni, joiden joukossa mm. Ferrari, Bentley, Lamborghini ja liuta muita yleisimpiä automerkkejä. Alkuun en ymmärtänyt tuotteen toimintafilosofiaa ja olin hyvinkin epäilevä sen toimivuuteen ja kestoon. Nyt usean auton pinnoituksen jälkeen voin todeta, että tuote toimii äärimmäisen hyvin ja tuotetta kehitetään jatkuvasti entistä paremmaksi. Markkinoilla on useita pinnoitteita ja olen kokeillut myös kilpailijoiden tuotteita, jotka myös ovat toimineen ihan asiallisesti. Mitä sitten loistavan lopputuloksen saamiseksi vaaditaan on ehdottomasti tärkein asia ennen varsinaista pinnoitteen asentamista maalipinnan kiillottaminen, eli pohjatyöt. Jos pohjatöitä ei osata tehdä oikein ja riittävällä huolellisuudella, ei pinnoitteen tuotemerkillä ole oikeastaan minkäänlaista merkitystä. Myös itse pinnoitteen työstössä on osattava käsitellä ja työstää asiat oikein, siitä syystä esim. EVO-tuoteryhmää ei myydä kuluttajille, mikä on aivan oikein. Minä olen tyytyväinen asiakas, mutta onneksi Suomessa saa olla myös erimieltä asioista!

 1/5

 1/5

Täysi vitsi ettei tätä myydä kuin ''ammattilaisille''..
Vielä en tähän päivään mennessä ole löytänyt ammattilaista joka tämän työn tekisi paremmin kuin itse. No hyvä syy ainakin boikotoida kaikkia korrekin tuotteita. Gyeonin valmistaja varmasti ainakin tyytyväinen tähän ratkaisuun kun saavat kaikki teidänkin asiakkaanne..

 1/5

 1/5