Osallistu Korrekin 60-vuotisjuhlaboksin arvontaan!

Miten osallistut?

  • Korrekin kanavalla: Kommentoi arvontavideota Korrekin TikTok- tai Instagram-kanavalla ja seuraa kyseistä kanavaa.
  • Japen kanavalla: Kommentoi arvontavideota Japen TikTok- tai Instagram-kanavalla ja seuraa Korrekia kyseisellä kanavalla.

Kilpailun säännöt

  1. Järjestäjä

Berner Oy, PL 22, 00811 HELSINKI.

  1. Osallistumiskelpoisuus

Kaikki luonnolliset henkilöt ovat osallistumiskelpoisia. Arvontaan eivät saa kuitenkaan osallistua järjestävän tahon työntekijät tai niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa tai heidän perheenjäsenensä. Järjestäjällä on oikeus poistaa arvonnasta sellaiset osallistujat, jotka ilmeisesti pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai todennäköisyyksien muuttamiseksi.

  1. Osallistumisaika

Jokaisen arvonnan osallistumisaika on ilmoitettu kyseisellä videolla.

  1. Arvontaan osallistuminen

  • Korrekin kanavalla: Kommentoi arvontavideota Korrekin TikTok- tai Instagram-kanavalla ja seuraa kyseistä kanavaa.
  • Japen kanavalla: Kommentoi arvontavideota Japen TikTok- tai Instagram-kanavalla ja seuraa Korrekkia kyseisellä kanavalla.
  1. Voittajien valinta, palkinto ja palkinnon lunastaminen

Arvonnan palkintona on Korrek 60-vuotisjuhlaboksi tuotteineen. Boksi sisältää Korrek-sutonhoitotuotteita

—–

Voittajat arvotaan seuraavana päivänä kilpailun päätyttyä. Voitosta ja sen lunastamisesta ilmoitetaan voittajille henkilökohtaisesti TikTokin tai Instagramin välityksellä ja järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain. Mikäli voittajaa ei tavoiteta seitsemän päivän kuluessa voitosta, on Järjestäjällä oikeus arpoa tilalle uusi voittaja. Mikäli uutta voittajaa ei tavoiteta viikon sisällä palkinnon voittamisen ilmoittamisesta, ei uutta voittajaa enää arvota. Arvonnan palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi tavaraksi.

  1. Verot

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron voittopalkinnosta.

  1. Henkilötietojen käsittely

Järjestäjä käsittelee osallistujien henkilötietoja arvonnan toteuttamiseksi ja palkintojen luovuttamiseksi. Henkilötietoja voidaan käsitellä myös suoramarkkinointitarkoituksiin osallistujan luvalla.

  1. Järjestäjän vastuu

Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän, sekä kampanjan järjestämisessä mukana olleet mahdolliset muut yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta ja mahdollisesta vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kampanjaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjä ei vastaa puutteellisista ja virheellisistä osallistumisista. Järjestäjä ei myöskään vastaa mahdollisista vahingoista tai kustannuksista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuneen välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän arvontaan. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

TikTok tai Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla, eikä se liity mitenkään TikTokkiin tai Instagramiin. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan TikTokin ja Instagramin käyttöehtoja ja sääntöjä.

  1. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin. Järjestäjä voi keskeyttää arvonnan perustellusta syystä. Kaikki arvontaan osallistuvat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja Järjestäjän arvontaa koskevia päätöksiä.

Helsingissä 19.4.2023.

Haluan lisää tietoa henkilötietojen käsittelystä. https://www.berner.fi/privacy-policy/asiakasrekisteri/

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi ja varmistaaksemme sivuston toimivuuden.