No ratings yet.

KORREK Boat TFC™ UV-Coating Set

Kätevä aloituspakkaus veneen suojapinnoituksen tekemiseen: KORREK Boat TFC™ UV-Coating (700 ml), levityssieni ja mikrokuituliina.

Suihkuta TFC™ -pinnoite veneen pintaan, levitä sienellä ja kuivaa mikrokuituliinalla. Erittäin helppo työstää, valmista syntyy nopeasti ja lopputulos on loistava.

Ominaisuudet

Erittäin kestävä ohutkalvopinnoite veneelle sekä UV-suoja ja loistava kiilto. Pinta hylkii tehokkaasti likaa, öljyä sekä muita epäpuhtauksia koko veneilykauden ajan. Pestessä lika irtoaa entistä helpommin.

Pakkauskoko

700 ml

Käyttö

Käyttö

Alin käyttölämpötila +5°C.
1. Pese vene ennen pinnoitekäsittelyä KORREK Boat Shampoolla. Esipese pinttynyt lika KORREK Boat Hull Cleanerilla. Kuluneet/ pinttyneen likaiset pinnat suositellaan käsiteltäviksi KORREK Boat Cleaner Waxilla ennen pinnoitusta.
2. Ravista pulloa ennen käyttöä. Suihkuta pinnoitetta levityssienelle tai suoraan käsiteltävälle alueelle. Käy käsiteltävät alueet kauttaaltaan läpi näin. On tärkeää, että käytät levitykseen puhdasta sientä, esim. KORREK Autonpesusieni, jotta pinnoite levittyy tasaisesti käsiteltävälle pinnalle.
3. Viimeistele kuivaamalla KORREK -mikrokuituliinalla. Vaihtoehtoisesti voit huuhdella pinnat vedellä ja viimeistellä ne kuivaamalla. Suojaavan ja kiiltävän pinnan muodostuminen ei edellytä mekaanista kiillottamista.
4. Viimeistele kuivaamalla pinnat KORREK -mikrokuituliinalla.

Käyttökohteet

KORREK Boat TFC™ UV-Coating sopii gelcoat-, kumi-, muovi- ja metallipinnoille. Tuote sopii erityisen hyvin ahtaiden ja hankalien paikkojen suojaukseen, koska pinnoitteen muodostuminen ei edellytä mekaanista kiillottamista.

Riittoisuus

n. 30-jalkainen vene/ 50 m2

Säilytys

Suojeltava jäätymiseltä.

Turvallisuus

Käyttöturvallisuustiedote

Tuotearvostelut

Kirjoita tuotearvostelu

Please rate thisTuotearvostelut

Rating Entries

Tuotteella ei ole vielä arvosteluja.

  • Avainlippu