5/5 | (3)

KORREK Pro TFC™ Windscreen Wash -20ºC

UUSI tuotepakkaus! Aikaisemmin pinnoittava lasinpesuneste pakattiin 3 L pussipakkaukseen.

Käyttövalmis etanolipohjainen lasinpesuneste, joka pinnoittaa tuulilasin vettä ja likaa hylkiväksi. Poistaa tehokkaasti kaiken lian tuulilasista ja ajovaloista sekä estää pesujärjestelmän jäätymisen.

Sisältää ainutlaatuisen TFC™-pinnoiteadditiivin, jonka ansiosta tuulilasiin muodostuu vähitellen näkymätön ohutkalvopinnoite. Ohutkalvopinnoitteen ansiosta tuulilasi pysyy kirkkaampana, koska lika ei kiinnity TFC™-pinnoitettuun tuulilasiin. Moottoritienopeuksilla ajettaessa myös vesi pakenee tuulilasista pinnoitteen ansiosta, jolloin tuulilasin pyyhkijöiden käyttö vähenee. Ei sisällä hajusteita, joten soveltuu myös hajusteyliherkille.

Kestää jäätymättä -20°C asteen pakkasta

Pakkauskoko

3 L

Käyttö

Käyttö

Voidaan sekoittaa myös muun lasinpesunesteen kanssa, mutta on huomioitava, että tuulilasia suojaava ja likaa hylkivä pinnoite muodostuu parhaiten käyttämällä säännöllisesti KORREK Pro TFC™ Windscreen Wash’ia.

Säilytys

Säilytä lasten ulottumattomissa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Säilytä tiiviisti suljettuna ja pystyasennossa. Hävitä sisältö/pakkaus paikallisten määräysten mukaan.

Turvallisuus

Tuoteseloste

Aqua
Alcohol denat.
Alcohol, C12-14, Ethoxylated, Sulfates, Triisopropanolamine salts
Silanes

Tuoteturvallisuus

Helposti syttyvä neste ja höyry. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Tupakointi kielletty. Jos kemikaalia joutuu silmiin, huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan.

Käyttöturvallisuustiedote

Vinkit
Tuotearvostelut

Kirjoita tuotearvostelu

Please rate thisTuotearvostelut

Rating Entries

 5/5

 5/5

Ostaessani uuden auton, päätin siirtyä käyttämään vain Korrek Pro tuotteita. Tämä lasinpesu pitää tuulilasin likaa ja vettä hylkivänä ja sopii loistavasti TFC ikkunakäsittelyn kaveriksi. Tuulilasi hylkii vettä vielä edelleen 18kk käsittelyn jälkeen.