KORREK Pro TFC™ Lasinpesu -20ºC

Käyttövalmis etanolipohjainen lasinpesuneste, joka pinnoittaa tuulilasin vettä ja likaa hylkiväksi. Poistaa tehokkaasti kaiken lian tuulilasista ja ajovaloista sekä estää pesujärjestelmän jäätymisen.

Ominaisuudet

Sisältää ainutlaatuisen TFC™-pinnoiteadditiivin, jonka ansiosta tuulilasiin muodostuu vähitellen näkymätön ohutkalvopinnoite. Ohutkalvopinnoitteen ansiosta tuulilasi pysyy kirkkaampana, koska lika ei kiinnity TFC™-pinnoitettuun tuulilasiin. Moottoritienopeuksilla ajettaessa myös vesi pakenee tuulilasista pinnoitteen ansiosta, jolloin tuulilasin pyyhkijöiden käyttö vähenee. Ei sisällä hajusteita, joten soveltuu myös hajusteyliherkille. Kätevä kaatonokka ja 65% vähemmän jätettä.

Pakkauskoko

3 L

Käyttö

Käyttö

Voidaan sekoittaa myös muun lasinpesunesteen kanssa, mutta on huomioitava, että tuulilasia suojaava ja likaa hylkivä pinnoite muodostuu parhaiten käyttämällä säännöllisesti KORREK PRO TFC™ Lasinpesunestettä.

Riittoisuus

Kestää jäätymättä -20°C asteen pakkasta

Käyttöturvallisuustiedote

Säilytys

Säilytä lasten ulottumattomissa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Säilytä tiiviisti suljettuna ja pystyasennossa. Hävitä sisältö/pakkaus paikallisten määräysten mukaan.

Turvallisuus

Tuoteseloste

Aqua
Alcohol denat.
Alcohol, C12-14, Ethoxylated, Sulfates, Triisopropanolamine salts
Silanes

Tuoteturvallisuus

Helposti syttyvä neste ja höyry. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Tupakointi kielletty. Jos kemikaalia joutuu silmiin, huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan.