Tuoteryhmä: Pesu

KORREK Autopesu

Tehokas, runsaasti vaahtoava pesuaine kaikille auton pinnoille. Soveltuu ilman esipesua likaisuusasteelle 1-2, esipesun kanssa yhdessä likaisimmillekin autoille, asteelle 3-5. Valitse esipesu lian mukaan (4-5/5) Korrek Tehopesu tai (3-4/5) Korrek Eko Tehopesu.

Korrek Vahapesu

Tehokas 2in1-autonpesuaine maali- ja metallipinnoille. Ei laimenneta veteen! Sopii autoille, joiden likaisuuaste on 1-3/5. Likaisempi auto kannattaa esipestä (likaisuusaste 4-5). Korrekin tehokkaat esipesuaineet ovat (4-5) Korrek Tehopesu tai (3-4) Korrek Eko Tehopesu.

Korrek Liuotinpesuvaha

Erittäin tehokas autonpesuaine. Kolmivaikutteinen pesuaine: esipesee, pesee ja kiillottaa samalla käsittelyllä. Sopii erinomaisesti likaisuusasteelle 2-4/5. Jos auto on erittäin likainen (aste 5/5), tee erillinen esipesu tai käytä laimentamattomana.

Korrek Kestovahapesu

Tehokas Korrek Kestovahaa sisältävä pesuaine kaikille auton pinnoille.
Vahvistaa auton vahapintaa pesun yhteydessä. Soveltuu ilman esipesua likaisuusasteelle 1-2, esipesun kanssa yhdessä likaisimmillekin autoille, asteelle 3-5. Valitse esipesu lian mukaan (4-5) Korrek Tehopesu tai (3-4)Korrek Eko Tehopesu.

Korrek Tehopesu

Tehokas bioliuotinpesuaine pinttyneen ja hankalan lian pesuun. Sopii esipesuaineeksi esimerkiksi ennen Korrek Autopesua tai Korrek Kestovahapesua tai Korrek Pro Vaahtoshampoota. Sopii likaisuusasteelle 3-5/5.

Korrek Eko Tehopesu

Käyttövalmis kasviöljypohjainen liuotinpesuaine. Sopii esipesuaineeksi esimerkiksi ennen Korrek Autopesua tai Korrek Kestovahapesua tai Korrek Pro Vaahtoshampoota. Sopii likaisuusasteelle 3-5/5.

Korrek Vannepesu

Erittäin tehokas ja nopeavaikutteinen pH-neutraali puhdistusaine teräs-, alumiini- ja kevytmetallivanteille sekä pölykapseleille.