6 faktaa auton maalipinnan hoitamisesta KORREK Pro -tuotteilla

Miksi auto naarmuuntuu talvella? Maantiesuola luo auton helmoihin tarttumapinnan, johon jarrupöly, piki ja hiekka kertyvät naarmuttamaan maalipintaa. KORREK Pro -pinnoite on uusi tapa hoitaa autoa – suojaa autosi nopeasti ja vaivattomasti. Autonhoitotuotteet valmistetaan Suomessa ja ne on testattu Pohjolan kovissa oloissa.

1Suojaa auton maalipinta 15 minuutissa KORREK Pro- sarjan uudella Polymatrix -ohutkalvopinnoitteella. Polymatrixilla auton maalipinnasta tulee erittäin kiiltävä ja liukas, joten lika irtoaa jatkossa helpommin.

Vahaaminen on toinen vaihtoehto mutta vahaus vaatii vähän enemmän aikaa ja vaivaa. KORREK Pro TFCTM -sarjan ohutkalvopinnoitteet (TFC = Thin Film Coating) ja niiden hoitotuotteet kehitettiin, jotta maalipinnan suojaaminen olisi nopeaa ja vaivatonta.

  1. Maalipinnan suojaaminen ja auton säännöllinen pesu on talvella erityisen tärkeää. Pesutekniikkaa kannattaa myös miettiä: Aloita huolellisella esipesulla, joka irrottaa karkeaa likaa ja ota vasta sen jälkeen pesuväline käyttöön.

Esipesuun voit käyttää esim. KORREK Tehopesuainetta. Varsinaiseen shampoopesuun sopii hyvin KORREK Pro TFCTM Reload shampoo, joka sisältää ohutkalvopinnoitetta tai KORREK Pro High Foam Shampoo, joka sopii käytettäväksi vaahdottimessa.

  1. Peruspesu autoshampoolla ei välttämättä riitä irrottamaan hankalaa talvilikaa ja auton helmoihin kertyviä pieniä metallihiukkasia. KORREK Pro Irox -raudanpoistoaine poistaa tehokkaasti tämän jarruista irtoavan metallipölyn. Tee raudanpoisto kinnaspesun eli mekaanisen pesun jälkeen. Raudanpoistolla varmistat, että maalipinta on puhdas pinnoittamista tai vahaamista varten. Irox sisältää tehoainetta, joka muuttuu punaiseksi reagoidessaan raudan kanssa. Tämä tuote saa sinut kirjaimellisesti näkemään punaista!
  2. KORREK Pro TFCTM Polymatrix -ohutkalvopinnoitteella teet auton kaikille ulkopinnoille jopa 6 kuukautta kestävän suojan noin 15 minuutissa. Annamme Polymatrix -pinnoitteelle Rahat takaisin -tyytyväisyystakuun. Mikäli et ole tyytyväinen lopputulokseen, palautamme tuotteen hinnan.

Polymatrix perustuu uuteen keksintöön ja turvalliseen hybridipolymeerikemiaan. Pinnoitetta ei tarvitse työstää mekaanisesti eikä sen kuivumista tarvitse odotella. Voit levittää pinnoitteen esimerkiksi ajettuasi ulos pesulinjalta. Yksi pullo KORREK Pro TFCTM Polymatrix -pinnoitetta maksaa n. 25€ ja se riittää jopa kolmeen henkilöauton käsittelyyn. Polymatrix -pinnoite kestää tavallista pesua ja vahvempia liuotinpesuja paremmin kuin vahaaminen. Lue tarkemmat ohjeet

  1. Hoida ja tehosta Polymatrix-pinnoitetta pesemällä autoa KORREK Pro TFCTM Reload-shampoolla. Reload sopii myös pinnoittamattoman auton pesuun. Tällöin auton maalipinnalle muodostuu ohut suoja jokaisen pesun yhteydessä.
  2. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tai aikaa hoitaa autoasi itse, käänny valtuutetun KORREK Pro -käsittelypisteen puoleen. Heillä on runsas valikoima KORREK Pro tuotteita ja -palveluja.