6 faktaa auton maalipinnan hoitamisesta KORREK Pro -tuotteilla

KORREK Pro -pinnoite on uusi tapa hoitaa autoa – suojaa autosi nopeasti ja vaivattomasti. Kaikki KORREK Pro -autonhoitotuotteet valmistetaan Suomessa ja ne on testattu Pohjolan kovissa oloissa.

  1. Suojaa auton maalipinta 15 minuutissa KORREK Pro- sarjan uudella Polymatrix -ohutkalvopinnoitteella. Polymatrixilla auton maalipinnasta tulee erittäin kiiltävä ja liukas, joten lika irtoaa jatkossa helpommin. Vahaaminen on toinen vaihtoehto mutta vahaus vaatii vähän enemmän aikaa ja vaivaa. KORREK Pro TFCTM -sarjan ohutkalvopinnoitteet (TFC = Thin Film Coating) ja niiden hoitotuotteet kehitettiin, jotta maalipinnan suojaaminen olisi nopeaa ja vaivatonta.
  2. Maalipinnan suojaaminen ja auton säännöllinen pesu on maalipinnan kunnon kannalta erityisen tärkeää. Pesutekniikkaa kannattaa myös miettiä: Aloita huolellisella esipesulla, joka irrottaa karkeaa likaa ja ota vasta sen jälkeen pesuväline käyttöön. Esipesuun voit käyttää esim. KORREK Tehopesuainetta tai jos olet innokas vaahdottamaan, uutta KORREK Pro Foam Pre-Wash‘ia. Varsinaiseen shampoopesuun sopii hyvin KORREK Pro TFCTM Reload shampoo, joka sisältää ohutkalvopinnoitetta tai KORREK Pro Foam Shampoo, joka sopii käytettäväksi vaahdottimessa.
  3. Peruspesu autoshampoolla ei välttämättä riitä irrottamaan hankalaa likaa ja auton helmoihin mm. jarruista kertyviä pieniä metallihiukkasia. KORREK Pro Irox -raudanpoistoaine poistaa tehokkaasti tämän jarruista irtoavan metallipölyn. Tee raudanpoisto kinnaspesun eli mekaanisen pesun jälkeen. Raudanpoistolla varmistat, että maalipinta on puhdas pinnoittamista tai vahaamista varten. Irox sisältää tehoainetta, joka muuttuu punaiseksi reagoidessaan raudan kanssa. Tämä tuote saa sinut kirjaimellisesti näkemään punaista!
  4. KORREK Pro TFCTM Polymatrix -ohutkalvopinnoitteella teet auton kaikille ulkopinnoille jopa 6 kuukautta kestävän suojan noin 15 minuutissa. Annamme Polymatrix -pinnoitteelle Rahat takaisin -tyytyväisyystakuun. Mikäli et ole tyytyväinen lopputulokseen, palautamme tuotteen hinnan. Polymatrix perustuu uuteen keksintöön ja turvalliseen hybridipolymeerikemiaan. Pinnoitetta ei tarvitse työstää mekaanisesti eikä sen kuivumista tarvitse odotella. Voit levittää pinnoitteen esimerkiksi ajettuasi ulos pesulinjalta. Yksi 350 ml pullo Polymatrix -pinnoitetta maksaa n. 25€ ja se riittää jopa kolmeen henkilöauton käsittelyyn. Polymatrix -pinnoite kestää tavallista pesua ja vahvempia liuotinpesuja paremmin kuin vahaaminen. Lue tarkemmat ohjeet
  5. Hoida ja tehosta Polymatrix-pinnoitetta pesemällä autoa Reload-shampoolla. Reload sopii myös pinnoittamattoman auton pesuun. Tällöin auton maalipinnalle muodostuu ohut suoja jokaisen pesun yhteydessä.
  6. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tai aikaa hoitaa autoasi itse, käänny valtuutetun KORREK Prokäsittelypisteen puoleen. Heillä on runsas valikoima KORREK Pro tuotteita ja -palveluja.